DOLAR 32,1743 0.01%
EURO 35,0473 -0.2%
ALTIN 2.462,64-0,19
BITCOIN 21206533,19%
Kayseri
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Meteoroloji Uyardı : Bu Sefer Çok Kuvvetli Yağış Olacak

Meteoroloji Uyardı : Bu Sefer Çok Kuvvetli Yağış Olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son değerlendirmeler kapsamında açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada sıcaklıkların 4 derece azalacağı ifade edildi ve ülkemizin çok şiddetli çok kuvvetli yağışların etkisinin altına gireceği ifade edildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 04:18
Meteoroloji Uyardı : Bu Sefer Çok Kuvvetli Yağış Olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından çok önemli bir açıklama yapılarak Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz (Sinop hariç) ile Çorum ve Amasya çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği ifade edildi.

METEOROLOJİ'DEN ÇOK ÖNEMLİ UYARI

Yapılan açıklamanın devamında bu yağışların Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Çanakkale'nin güneyi, Balıkesir'in batı kıyıları, Manisa,Denizli, Burdur, Isparta ve Karaman çevreleri ile Konya'nın güney kesimlerinde kuvvetli (30-60 kg/m2), Aydın, Muğla, Mersin ve Adana çevreleri ile Antalya'nın doğu ilçelerinde şiddetli (51-100 kg/m2) olacağı vurgulandı.

Tüm bunların yanı sıra bu sabah saatlerinde doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği ifade edilirken rüzgarın güneyli yönlerden Marmara, Ege, İç Anadolu ile Karadeniz ve Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına (60-90 km/saat), yüksek ve dağlık kesimlerinde kuvvetli fırtına şeklinde (100 km / saat üzeri) olacağı vurgulandı.

Hava sıcaklıklarının iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ifade edilen açıklamada rüzgarın güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz ile Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına (60-90 km/saat), yüksek ve dağlık kesimlerinde kuvvetli fırtına şeklinde (100 km / saat üzeri) eseceği belirtildi.

 

Kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.