DOLAR 32,4446 -0.05%
EURO 34,8928 0.27%
ALTIN 2.435,56-0,12
BITCOIN 2034538-2,00%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Meteoroloji Duyurdu: Yarın Kar Geliyor!

Meteoroloji Duyurdu: Yarın Kar Geliyor!

Uzun süredir havaların soğumasıyla birlikte vatandaşlar kar yağışının ne zaman olacağını merak etmemeye başlamıştı. Vatandaşların ve özellikle çocukların merakla beklediği kar yağışının yarın başlayacağı Meteoroloji tarafından duyuruldu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:03
Meteoroloji Duyurdu: Yarın Kar Geliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun süredir havaların soğumasıyla birlikte vatandaşlar kar yağışının ne zaman olacağını merak etmemeye başlamıştı.  Vatandaşların ve özellikle çocukların merakla beklediği kar yağışının yarın başlayacağı Meteoroloji tarafından duyuruldu.

 

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre, Doğu Anadolu bölgesinin genelinde yarın öğlen saatlerinden itibaren başlayacak sağanak yağışın, cumartesi akşam saatlerine kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

 

YARIN O İLLERDE KAR YAPIŞI GÖRÜLECEK

Ayrıca Doğu Anadolu Bölgesi’nde bulunan Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan çevrelerinde aralıklı beklenen yağmur ve sağanak, zamanla yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ile kar şeklinde görülecek. Uzun süredir beklenen kar yağışı da yaşanmış olacak.

 

www.kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.