DOLAR 32,2202 0.13%
EURO 34,9894 -0.02%
ALTIN 2.505,780,15
BITCOIN %
Kayseri
24°

AÇIK

03:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Meteoroloji’den Bazı İller İçin Şiddetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji’den Bazı İller İçin Şiddetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji'den bazı iller için şiddetli yağış uyarısı yapıldı. Buna göre Samsun'un doğu ilçeleri ile Ordu ve Giresun çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması (21-50 kg/m2) beklendiği ifade edildi. Ayrıca vatandaşlar yaşanacak olumsuzluklara karşı uyarı yapıldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 00:58
Meteoroloji’den Bazı İller İçin Şiddetli Yağış Uyarısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı ve bazı iller için şiddetli yağış uyarısı yapıldı.

Konu ile ilgili olarak son yapılan değerlendirmelerde ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Tokat, Artvin ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin edildiği ifade edildi.

METEOROLOJİ'DEN UYARI

Ayrıca Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada yağışların Samsun'un doğu ilçeleri ile Ordu ve Giresun çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması (21-50 kg/m2) beklendiği ifade edildi.

Bunun yanı sıra söz konusu açıklamada hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi, Kuzey Ege, İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Doğu Anadolu'nun güneybatısında kuvvetli olarak (30-60 km/saat) eseceği ifade edildi.

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.