DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2055620-1,08%
Kayseri
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
MELİKGAZİ’DE ASFALT ÇALIŞMALARI

MELİKGAZİ’DE ASFALT ÇALIŞMALARI

ABONE OL
Kasım 22, 2023 17:41
MELİKGAZİ’DE ASFALT ÇALIŞMALARI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçenin dört bir tarafında çalışmalarını sürdüren Melikgazi Belediyesi, yeni yol açma çalışmalarına devam ederek, Belsin Bölgesi 30 Ağustos Caddesi’nde yaklaşık 1,5 kilometre uzunluğa sahip yolda asfalt çalışması yaptı.

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi olarak asfalt yolda rekor düzeyde çalışma yaptıklarını söyleyerek, “Yol medeniyettir ilkesinden hareketle başta şehir merkezi olmak üzere ilçemizin tüm bölgelerindeki asfalt eksikliklerini gidermek için çalışıyoruz. İlçemizin yolları Melikgazi’ye yakışır hale getirilirken, bozuk yollara da bakım onarım yapıyoruz. Bir taraftan projelerimizi ve yatırımlarımızı sürdürürken ilçemizin ihtiyaçlarını da göz ardı etmeden çalışıyoruz. Bu nedenle yol çalışmalarımız hızla devam edecek. Ekiplerimiz, altyapı kurumları tarafından sürdürülen çalışmaların tamamlandığı yollarda asfalt mesaisine başlıyorlar. Bu kapsamda Belsin Bölgesi 30 Ağustos Caddesi’nde 1,5 kilometreye yakın yolda asfalt çalışması yapıldı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından, mahalleye kazandıracağımız yeni yolun bitimiyle birlikte, bölgedeki trafik akışı da oldukça rahatlamış olacak. Şehrimize kazandırdığımız bu yeni yolumuz ilçemize hayırlı olsun.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.