DOLAR 32,4089 -0.1%
EURO 34,8278 0.22%
ALTIN 2.432,93-0,22
BITCOIN 2021756-2,71%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

MELİKGAZİ’DEN İZMİR’E GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULACAK

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, İzmir’de yaşanan depremde hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyerek, Meclis’te oybirliği ile alınan kararla depremden etkilenen İzmir halkına destek olacaklarını söyledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlar, Melikgazi Belediye Meclisi’nde anıldı.

Melikgazi Meclisi’nin yine bir birliktelik örneği gösterdiğini söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyemizin Kasım ayı Meclis toplantısında oy birliği ile aldığımız Meclis Kararı ile depremden etkilenen güzide ilimiz İzmir'imize destek olacağız. İzmir Valiliği ve ilgili kurumlar ile koordinasyona geçerek depremin yaralarını sarmak üzere gerekli yardımları en kısa sürede İzmir'e ulaştıracağız. İzmir için hepimiz tek yüreğiz. Melikgazi Belediyesi olarak her türlü desteği vereceğiz. Kurtarma mücadeleleri sürüyor. Ülke olarak birlik ve beraberlik içinde yine güzel destekler veriliyor. Bu deprem aslında bize binaları yaparken ne kadar dikkat edilmesi gerektiğini gösteriyor. Hepsine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yaşanan bu afette vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.