DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20684911,48%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Melikgazi de asfalt çalışmaları

Melikgazi de asfalt çalışmaları

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Köşk Mahallesi Gazanfer Bilge Caddesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan yeni çalışmayla Hulusi Akar Bulvarı’ndan Erciyes Üniversitesi’ne bağlantı sağlanmış olacak.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:44
Melikgazi de asfalt çalışmaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Köşk Mahallemizde Şehit Furkan Doğan Yurdu ve Cavit Yurttaş Cami çevresinde geniş çaplı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Hulusi Akar Bulvarı'nı Erciyes Üniversitesi yoluna bağlayan Gazanfer Bilge Caddesinde asfaltlama ve parke bordür çalışmamıza başladık.  İmara uygun bir şekilde yol ve kaldırım yapmış olduk. Buraya yeni bir peyzaj ve otopark düzenlemesi yaptık. Çalışmalar bittikten sonra bu iki güzergah üzerindeki yoğunluğu azaltmayı hedefliyoruz.  Bu bölgedeki eksikleri de en kısa zamanda tamamlayarak vatandaşlarımıza daha konforlu hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bu çalışma ile hem Hulusi Akar Bulvarı'na hem de üniversiteye bağlantı sağlanmış oldu. Emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.