DOLAR 32,4218 -0.02%
EURO 34,8371 -0.1%
ALTIN 2.429,58-0,21
BITCOIN 20930061,81%
Kayseri
24°

KAPALI

04:18

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
MEB’den Öğretmenler İçin Güzel Haber!

MEB’den Öğretmenler İçin Güzel Haber!

Milli Eğitim Bakanlığı, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre yeni çalışmaların detayları öğrenildi... İşte detaylar.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:32
MEB’den Öğretmenler İçin Güzel Haber!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2023 Eğitim Vizyonu hedefleri kapsamında öğretmenlerin meslek ve kişisel gelişimlerine destek verilmesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bu nedenle çalışmaların etkili ve yararlı olması nedeniyle öğretmen yetiştirme taşra teşkilatının kurulacağı bildirildi ve bunun taslağı hazırlandı.

PEKİ TAŞRA TEŞKİLATINDA NELER OLACAK?

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından öğrenilen bilgilere göre öğretmenlerin ve okul yöneticilerin merkezi talimatları ve mahallinde düzenlenmesi talep edilen eğitim öğretim hizmetlerine yönelik işlemler gerçekleştirilecek.

Bunun yanı sıra öğretmenlerin ve okul yöneticilerin meslek gelişimlerine yönelik kamu kurum ile kuruluşlarının üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarıyla beraber iş birliği yapacağı bildirildi.

Öğretmen adaylarının uyumlarının ve adaylık sürecinde hizmet içi eğitim faaliyetlerine ait olan iş ve işlemlerin ise yine taşra teşkilatında yürütüleceği açıklandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.