DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Kayseri
11°

HAFİF YAĞMUR

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Maske denetimi

Maske denetimi

MASKE DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR Ülkemiz genelinde maske kullanma zorunluluğu getirilmiş olup, maske kullanmamanın idari para cezası 900 TL olarak belirlenmişti. İlçemizin cadde ve sokaklarında devam eden denetimlere katılan Kaymakamımız Sayın Fatih BAYRAM'a İlçe Emniyet Müdürü Mustafa BURUNSUZ ve denetim görevlileri eşlik etti. Vatandaşlara maske kullandıkları için teşekkür eden Kaymakamımız, sürecin başarıyla nihayete erdirilmesi için kurallara uyulması tavsiyesinde bulundu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:47
Maske denetimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MASKE DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR 

Ülkemiz genelinde maske kullanma zorunluluğu getirilmiş olup, maske kullanmamanın idari para cezası 900 TL olarak belirlenmişti. 
İlçemizin cadde ve sokaklarında devam eden denetimlere katılan Kaymakamımız Sayın Fatih BAYRAM'a İlçe Emniyet Müdürü Mustafa BURUNSUZ ve denetim görevlileri eşlik etti. Vatandaşlara maske kullandıkları için teşekkür eden Kaymakamımız, sürecin başarıyla nihayete erdirilmesi için kurallara uyulması tavsiyesinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.