DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20684911,48%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
MASA TENİSİ’NİN YILDIZI ÖZGE, HEDEF YÜKSELTTİ

MASA TENİSİ’NİN YILDIZI ÖZGE, HEDEF YÜKSELTTİ

Son olarak katıldığı Gençler Avrupa Şampiyonası’nda çift bayanlarda Avrupa ikincisi olan Özge Yılmaz, ilimize döndü. Grubumuza açıklamalarda bulunan şampiyon sporcu, ‘Hedefim 2020 Olimpiyatlarına katılarak, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek’ dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 01:00
MASA TENİSİ’NİN YILDIZI ÖZGE, HEDEF YÜKSELTTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlimizde Kocasinan Belediyespor forması ile masa tenisinde fırtınalar estiren Özge Yılmaz, milli forma ile de harikalar yaratıyor. Yıldız oyuncu, yeni hedefinin 2020 Olimpiyatları’nda yer almak olduğunu açıkladı.
Özge Yılmaz son olarak 7-16 Temmuz’da gerçekleştirilen Gençler Avrupa Şampiyonası’nda yer almış ve çiftler kategorisinde Avrupa ikinci olmuştu. Şampiyonanın ardından ilimize dönen yıldız oyuncu, ara vermeden  Büyükler Balkan Şampiyonası hazırlıklarına başladı. Balkan Şampiyonası’nda da derece elde etmek isteyen Özge Yılmaz’ın bir sonraki ve asıl hedefi ise 2020 Olimpiyatları’nda yer almak
Balkan Şampiyonası’nın hazırlıklarını sürdüren Özge Yılmaz, grubumuza açıklamalarda bulundu. Özge, şöyle dedi: “8 yıldır masa tenisi oynuyorum. Kocasinan Belediyespor Takımı oyuncusuyum, aynı zamanda da Milli Takım oyuncusuyum. Milli Takım ile katıldığın Gençler Avrupa Şampiyonası çiftlerde ikinci olduk. Önümüzde hafta sonunda Büyükler Balkan Şampiyonası var. Orada ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğim. Hedefim, 2020 Olimpiyatları’na katılarak, ülkemi orada en iyi şekilde temsil etmek. Bana destek olan başta hocalarım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.