DOLAR 32,4613 -0.09%
EURO 34,7807 -0.65%
ALTIN 2.438,700,12
BITCOIN 2077770-1,47%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Market sahibini bıçakladı 10 yıl hapis cezası aldı

KAYSERİ, (BGC)- Kayseri'de Temmuz ayında gerçekleşen olayda aldığı kavunun ücretini ödemeyince kendisini ikaz eden market sahibi Ramazan K.'yı bıçakla yaralayan Osman D., 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan cezalandırıldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 08:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yahyalı ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, market sahibi Ramazan K. ile müşteri Osman D. arasında, kavun ücretinin ödenmediği gerekçesiyle tartışma çıktı. Osman D., kendisini uyaran Ramazan K.’yı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Yaralanan Ramazan K.’nin durumu babasına bildirmesi sonucu Osman D., jandarma tarafından gözaltına alındı. Sevk edildiği mahkemece tutuklanan Osman D. hakkında, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan dava açıldı. Ramazan K. tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Bugün Kayseri 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasına, tutuklu sanık Osman D., cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Şikâyetçi Ramazan K. ile avukatı Adnan Danış ise mahkeme salonunda hazır bulundu. Daha önceki savunmalarını tekrar ettiğini belirten sanık Osman D., “Pişmanım” dedi. Ramazan K. ise sanığın cezalandırılmasını istediğini söyledi.

Mahkeme heyeti, Osman D.’yi ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan önce ömür boyu hapse çarptırdı ardından eylemin teşebbüs aşamasında kalması ile sanığın duruşmalardaki iyi hali nedeniyle ceza 10 yıla düşürüldü. Mahkeme sanığın tutukluluk halinin de devamına hükmetti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.