DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20659726,09%
Kayseri
15°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Mame Thiam Kur’an Kursunda çocuklarla

Mame Thiam Kur’an Kursunda çocuklarla

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye genelindeki 90 bini aşkın cami ve Kur’an kursunda düzenlenen Yaz Kur'an Kursları bugün sona erdi. Yukatel Kayserispor ve Senegal Milli Takımı oyuncusu Mame Thiam ise, Kayseri’de kendisi ile buluşma hayali olan Kayserili çocuklarla Yaz Kur'an Kurslarının bitmesi nedeni ile bir araya geldi. Cuma namazı öncesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kadir Has Caddesi üzerinde bulunan Garipdost Camii'ne gelen Mame Thiam, burada cami imamı Mehmet Sun ve yaz Kur’an Kursu’nda eğitim gören hayranları ile bir araya geldi. Başarı elde eden çocuklara, hayırseverler tarafından alınan hediyelerini takdim etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:16
Mame Thiam Kur’an Kursunda çocuklarla
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA) – Kayserisporlu futbolcu Mame Thiam, Kur’an Kursları’nda eğitim gören çocuklarla bir araya geldi.

Camiideki çocuklar da Thiam ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Garipdost Camii İmamı Mehmet Sun tarafından da, sarı kırmızılı kulübün forvet oyuncusu Mame Thiam’a, Diyanet Vakfı Yayınları’ndan Fransızca Kur’an-ı Kerim, aynı yayınevinden Fransızca Temel Dini Bilgiler kitabı ile Fransızca Kur’an-ı Kerim meali hediye edildi. Mame Thiam ise, cami imamı Mehmet Sun’a günün anısına kendi tesbihini takdim etti. Cuma namazını da burada kılan Mame Baba Thiam, camideki diğer vatandaşların ilgisi eşliğinde Kayserispor tesislerine geçti.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.