DOLAR 32,2830 -0.22%
EURO 34,8577 -0.11%
ALTIN 2.396,580,15
BITCOIN 20614150,96%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Malatya’da koronavirüs paniği!

Malatya’da koronavirüs paniği!

Çin'in Wuham şehrinden tüm dünyaya yayılan corona virüsü Türkiye'nin sınır komşusu İran'a kadar gelirken Türkiye genelinde de vatandaşlar virüs paniği yaşamaya başladı. Korona virüsü paniği son olarak Malatya'da yaşandı. Malatya'da yaşanan corona virüsü paniğinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Aktürk tarafından resmi açıklama yapıldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:22
Malatya’da koronavirüs paniği!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyayı etkisi altına alan korona virüsü bugüne kadar Türkiye'de görülmezken vatandaşlar ölümcül virüs korona paniğini yaşıyor.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Korona virüs paniği ile sarsılan vatandaşlara Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Aktürk tarafından resmi açıklama yapıldı.

KORONA VİRÜSÜ PANİĞİ YAŞANDI

Sosyal medyada gündem olan Koronavirüs iddialarının ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Aktürk konuya dair yaptığı açıklamada, “Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde koronavirüs şüphesi üzerine bir kişi karantinaya alındı.Hastanemizde, şu an itibarıyla koronavirüs (Kovid-19) vakası veya şüphelisi bir hasta yoktur. Vatandaşlarımızın resmi makamlar dışında yapılan açıklamalara itibar etmemeleri önem arz etmektedir.” dedi.

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.