DOLAR 32,3295 0.24%
EURO 35,0761 -0.15%
ALTIN 2.292,370,67
BITCOIN 22762370,82%
Kayseri
11°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Mahçiçek 9 Mahallede Alınmadık Gönül Bırakmadı

Mahçiçek 9 Mahallede Alınmadık Gönül Bırakmadı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kırsalda bulunan mahalleleri ziyaret ederek, çalınmadık kapı bırakmıyor. Göreve geldiği günden bu yana şehir merkezi ve kırsala eşit şartlar sağlamak için gönülden hizmet eden Başkan Mahçiçek, vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi ile karşılanıyor.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:36
Mahçiçek 9 Mahallede Alınmadık Gönül Bırakmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplamda 9 mahalleye gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Başkan Mahçiçek’e AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.Günün erken saatlerinde yola çıkan Belediye Başkanı ve ilçe teşkilatı, Yeşilyurt, Kurtlar, Cüceli, Dereboğazı, Zeytindere, Kızıldamlar, Öşlü, Kızılseki ve son solarak Hartlap Mahalle sakinlerini ziyaret etti. Gönül belediyeciliği anlayışıyla yola çıktığını belirten Başkan Mahçiçek, gönülleri almaya geldik sloganını belirterek, vatandaşların kapılarını çaldı.

Sadece Yeşilyurt, Kurtlar, Cüceli, Dereboğazı, Zeytindere, Kızıldamlar, Öşlü, Kızılseki ve Hartlap Mahallerine 18 Milyon yatırım yapıldığını belirten Başkan Mahçiçek, fiziki çalışmaların yanı sıra kırsalda eğitim, kültür ve sanat alanlarının da önemine değindi.

Başkan Mahçiçek’e ziyaretler sırasında eşlik eden AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda Başkan Mahçiçek’ten vatandaşların çok memnun olduğunu ifade ederek, Başkan Mahçiçek’e göreve geldiği günden bu yana yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Mahçiçek “ Daha Yaşanılabilir Bir Ortam İstiyoruz”

Gün içerisinde 9 mahalleyi ziyaret eden Başkan Mahçiçek, rekor rakamlarla kırsal kesimlere yatırım yaptıklarını belirterek, kırsal bölgede bulunan vatandaşın bu hizmetin çok daha iyisine layık olduğunu söyledi. İlerleyen süreçlerde kırsal bölgelere daha güzel çalışmalar yapacaklarını belirten Başkan Mahçiçek, bütün amacının vatandaşların daha sağlıklı ve güzel bir ortamda eksikleri olmadan yaşamalarını temin etmek olduğunu belirtti. Kırsal ile merkez arasında hizmet farkı olmayacağını belirten Başkan Mahçiçek, eksiklikleri kısa sürede tamamlayacaklarını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.