DOLAR 32,4662 -0.07%
EURO 34,7397 -0.69%
ALTIN 2.439,400,15
BITCOIN %
Kayseri
27°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Özvarinli, Semt Pazarını Gezdi

Özvarinli, Semt Pazarını Gezdi

Millet İttifakının İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, Kocasinan’da bir semt pazarını ziyaret etti, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:35
Özvarinli, Semt Pazarını Gezdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özvarinli’ye yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, fotoğraf çektirmek için sıraya girerken,İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ve sizi çok seviyoruz diyen iki pazarcıyla Özvarinli arasında keyifli diyalog yaşandı.

Özvarinli,”Hep beraber, hepimizin yüzü gülecek, moral, insanlara umut tazeleyen bir tavırla çalışmanızı istiyorum. Çünkü toplumun en fazla ihtiyaç duyduğu şey huzur ve güvenli ortam. Sizlerden istiramım, önce vatandaşı dinleyip vatandaşın ne demek istediğini anlayın, sonra çözümlerimizi ve projelerimizi toplumla paylaşın” dedi.

İnsanların nutuk atanlardan uzandığını dil getiren Özvarinli,”İnsanlar yönetenlerden usandı. Yönetici dediğin tevazu içinde olacak, kibirden uzak olacak ve topluma sıcaklığıyla yaklaşan kişiler olacak. Biz bunun temsilcisiyiz. Kocasinaın her noktasına sevgiyi, huzuru ve mutluluğu getirmek için yola çıktık. Yapılmayanları yapmak için yola çıktık. Göreceksiniz tüm Kocasinanlı bizi tanıdıkça çok sevecek. Sizler sayesinde Kocasinan’ın her noktasına erişeceğiz. Bizim bu yolculuğumuza yol arkadaşlığı yapan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Hepinizi çok seviyorum ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Daha sonra vatandaşlarla tek tek el sıkışarak Pazar yerine geçen Özvarinli, esnafla sohbet ederek hayırlı işler diledi. Vatandaşın da yoğun ilgi gösterdiği Özvarinli, hayat pahalılığında dert yanan ve alım güçlerinin düştüğünden yakınan vatandaşların kendisiyle fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi.

Öte yandan pazarda faaliyet gösteren bir pazarcı esnafı Dr.Özvarinli’nin fotoğraflı seçim broşürünü başının üstüne koyarak ,”Başkanım seni çok seviyoruz. Allah sizden razı olsun, İYİ ki İYİ Parti var, iyi ki sizler varsınız” deyince, Özvarinli de ”Âmin. Çok teşekkür ederim,iyi ki sizlerde varsınız,hep birlikte varız.Bu seçimler önemli, seçimleri iyi analiz, edin” dedi.

PAZARI BİRLİKTE GEZDİLER

Kocasinan’daki seçim gizlerine Yeşil Mahalle semt pazarından başlayan Başkan Adayı Özvarinli’ye önemli bir isimde eşlik etti. Mezopotamya-Serhat Boyları Kültür Ve Dayanışma Platformu Başkanı ve Doğu ve Güney Doğu İlleri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özdemir ile birlikte dolaşan Özvarinli’yi yalnız bırakmayan çok sayıda İYİ Partili ilçe yöneticisi de yer aldı. Esnaf ve vatandaşların bölgede yaşadıkları sorunları dinleyen Özvarinli,”Nüfusu 300 bine yaklaşan bir Kocasinan var,300 bin insanı etkileyen sorunlar var. Her konuda ilgileneceğiz. Mücadeleyi de biliyoruz. Bize güvenin sorunlarınızın tümünü çözeceğiz. Sorunları birlikte tespit edip, çözümü de birlikte üreteceğiz.” Şeklinde konuştu.

“DOKUSU BOZULMAYACAK, ESNAF MAĞDUR EDİLMEYECEK “

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, Eski Sanayi Bölgesi esnafını ziyaret etti.

İYİ Partili Başkan Adayı Dr.Hasan Sami Özvainli,31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Kocasinan ilçe sınarları içerisinde faaliyet gösteren Eski Sanayi Bölgesi esnafını ziyaret etti,onlarla dertleşti,sorunlarını dinledi,çözüm önerilerini sundu.

Özvarinli, Kocasinan için eski sanayinin olmasa olmazının küçük ve orta ölçekli esnafın ekmek kaplarından biri olduğunu ifade ederek,”Ancak Eski Sanayi Bölgemiz ne yazık ki,hakattiği değeri bulmuyor.Siz esnaf arkadaşlarımız,ağabeylerimiz bir çok sorunla mesleğinizi yapmaya çalışıyorsunuz.İnşallah 31 Mart’tan sonra başta güvenlik ve altyapı olmak üzere bütün problemlerinizi hallederceğiz” diye konuştu.

Eski Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya gelen ve onların dertlerini dinleyen Özvarinli, Bir esnafın” Bu bölge için planladığınız bir projeniz var mı? AK Partili Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar’ın burasını yıkıp, kentsel dönüşüme sokma projesi varmış, ancak biz bu  bölgenin mevcut haliyle kalmasını istiyoruz,delerimizden bize miras kalan dükkanlarımızın yıkılmasını,yerine ulusal sermayelerin gelmesini istemiyoruz.” sorusu üzerine Dr.Özvarinli ise şu yanıtı verdi: “Burayı yıkacağını söyleyenlere cevap.Dr. Hasan Sami Özvarinli,olarak sesleniyorum ki burasını yıkmayacağım ve ulusal sermaye ezdirmeyeceğim.Ben bu milletin evlatlarını ulusal sermayelere ezdirecek projeler asla yapmam.Bu bölgemizde yeni bir 27 Mayıs doğacak. Bazı zanaatkârların olduğu caddelerin üstü kapanacak. Tarihi doku muhafaza edilip yeni bir çarşı oluşacak.

Bu bölgenin kentsel dönüşüme değil, mevcut dokusunun bozulmadan iyileştirmesine ihtiyaç var, Kentsel dönüşüm kapsamına aldıkları Sahabiye’yi becerdiler mi ki, buralara el atsınlar.31 Mart’ta az kaldı, önce Allah’ın izniyle sonrada sizlerin desteğiyle 1.Nisan’da Kocasinan AK Parti’den kurtulacak ve İYİ partinin tecrübeli kadroları tarafından yönetilmeye başlanacak. Biz bu bölgede hiç bir esnafımızı mağdur etmeden, mevcut dokuyu bozmadan iyeleştirme yapacağız” diye cevapladı.

 

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.