DOLAR 32,3836 -0.19%
EURO 34,8034 0.13%
ALTIN 2.434,14-0,17
BITCOIN 2040068-1,35%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kurtulmuş, “Türkiye seçim havasına girmiştir”

Kurtulmuş, “Türkiye seçim havasına girmiştir”

ABONE OL
Ekim 14, 2022 06:54
Kurtulmuş, “Türkiye seçim havasına girmiştir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA) – AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Türkiye’nin seçim sürecine girdiğini belirterek, AK Parti iktidarında Türkiye’nin sınıf atladığını söyledi. Son 20 yılda Türkiye’nin güçlü, büyük bir ülke olması açısından hemen hemen her şeyin yapıldığını belirten Kurtulmuş, “Yollar, üniversiteler, hastaneler, köprüler, hızlı trenler, aklınıza gelebilecek hava alanlarıyla dünya çapında Türkiye bir sınıf atlamıştır” dedi.

Bir dizi etkinliklere katılmak üzere Kayseri’ye gelen AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, partisinin Kayseri teşkilatını ziyaret etti. Burada açıklama yapan Kurtulmuş, ülkenin seçim sürecine girdiğini söyledi. Kurtulmuş, “Türkiye bir seçim havasına, seçim sürecine girmiştir. Teşkilatlarımız Türkiye’nin her yerinde il ve ilçe teşkilatlarımız bütün kademelerimiz ile birlikte önemli bir dönemin çalışmalarını başlatmış bulunuyoruz. Hedefimiz yeniden güçlü bir Türkiye kurmak. Ortak bir vizyonu ve gelecek tasarımı olan ve milletimizin beklentilerini ve taleplerini siyaset sahnesine taşımayı bugüne kadar başarmış olan bir siyasi parti. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde girdiği her seçimi kazanmış olan bir siyasi hareket İnşallah 2023 seçimlerinde de Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı seçtirerek milletimizin oylarıyla ve ardından da yeniden kurulacak olan sandıklarla AK Partiyi açık ara birinci parti yaparak parlamentonun en güçlü siyasi grubu olarak TBMM’ne sokacaktır” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.