DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KUPA KURALARI ÇEKİLDİ MAÇLARI BAŞLIYOR

Kayserispor Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş ile eşleşti KAYSERİ( 1HA) - Kayserispor, Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final Kura Çekimi sonucunda Beşiktaş ile eşleşti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe’yi mağlup eden Kayserispor ile Gaziantep FK, Fatih Karagümrük, Sivasspor, Antalyaspor, Trabzonspor, Alanyaspor ve Beşiktaş çeyrek finale yükselen takımlar çeyrek finale yükselmişti. Bugün yapılan kura çekiminde Kayserispor, Beşiktaş ile eşleşti.
Kayserispor ile Beşiktaş maçının galibi yarıfinalde Trabzonspor ile Antalyaspor maçının galibiyle karşılaşacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan çeyrek final müsabakaları sonucu tur atlayan takımlar çift maç eleme usulüne göre yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.
Diğer eşleşmeler şu şekilde oluştu: Trabzonspor ile Antalyaspor, Sivasspor ile Fatih Karagümrük, Alanyaspor ile Gaziantep FK. Çeyrek Final müsabakaları 1,2,3 Mart tarihleri arasında oynanacak.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.