DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20717650,84%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

X
KÜBRA PAR KAYSERİ DE

KÜBRA PAR KAYSERİ DE

ABONE OL
Ekim 13, 2023 09:50
KÜBRA PAR KAYSERİ DE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafınca ‘Aklıma Bir Fikir Geldi’ temasıyla Üniversiteler Arası İletişim Fikirleri Yarışması’yla Radyo Televizyon Yayıncılığı ve Telif Hukuku üzerine panel düzenlendi. Düzenlenen panelin açılış konuşmasında açıklamalar yapan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Fikrî mülkiyet haklarıyla yani bir nevi hırsızlıkla alakalı konuşuyoruz, kul hakkına bu kadar değer veren, hırsızlığın ne kadar kötü olduğunu bilen Kayseri’de bu konunun haykırılıyor oluşunu oldukça değerli buluyorum. Bu programlar sayesinde konuştukça farkındalığımız artıyor, aslında korsanın ne kadar büyük bir suç olduğunu bu farkındalıklar sayesinde tekrar tekrar görüyoruz” dedi.
Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafınca ‘Aklıma Bir Fikir Geldi’ temasıyla Üniversiteler Arası İletişim Fikirleri Yarışması’yla Radyo Televizyon Yayıncılığı ve Telif Hukuku üzerine panel düzenlendi. ERÜ İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen panele; Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Erciyes Üniversitesi Rektörü Fatih Altun, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Hakan Aydın, RATEM Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Şerbetçioğlu, panel konuşmacıları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katılım sağladı.
Açılış konuşmalarının ardından RATEM Bilişim Genel Müdürü Yusuf Gürsoy’un moderatörlüğüyle, ERÜ Öğretim Üyesi Onur Önürmen, Televizyon Programcısı Kübra Par, RATEM Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Hamurcu, Kültür-Turizm Uzmanı Hakan Evrim Tütüncü ve Yargıtay 7’nci Ceza Dairesi Üyesi Erdoğan İshakoğlu’ndan oluşan konuşmacılarla panel düzenlendi. Panel, ‘Telif Hukuku’ üzerine konuşulmasının ardından soru-cevap etkinliğiyle tamamlandı.
‘HIRSIZLIK KONUSUNUN KAYSERİ’DE HAYKIRILIŞI ÇOK DEĞERLİ’
Telif Hukuku konusunun bir nevi hırsızlıkla ilişkili olduğunu ve böylesine önemli bir konunun Kayseri’de haykırılıyor oluşunun değerli olduğunu söyleyen Vali Gökmen Çiçek, “Bu program, özellikle bir fikirle yola çıkan, bütün dezavantajlara rağmen Anadolu’nun ortasında fikri icraata dönüştüren, ‘Aklıma Bir Fikir Geldi’ adı altıyla düzenlenen etkinlikten çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Fikrî mülkiyet haklarıyla yani bir nevi hırsızlıkla alakalı konuşuyoruz, kul hakkına bu kadar değer veren, hırsızlığın ne kadar kötü olduğunu bilen Kayseri’de bu konunun haykırılıyor oluşunu oldukça değerli buluyorum. Bu programlar sayesinde konuştukça farkındalığımız artıyor, aslında korsanın ne kadar büyük bir suç olduğunu bu farkındalıklar sayesinde tekrar tekrar görüyoruz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.