DOLAR 32,3564 -0.53%
EURO 34,7843 -0.39%
ALTIN 2.410,15-0,50
BITCOIN 1857331-4,69%
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KRM VOLEYBOL YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

KRM VOLEYBOL YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

İlimizin voleyboldaki yeni temsilcisi Kayseri Rekreasyon Merkezi Spor Külübü, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Temsilcimiz, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Mersin Büyükşehir Belediye ile hazırlık maçı yaptı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 01:01
KRM VOLEYBOL YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlimizde 6 ay önce faaliyete geçen Kayseri Rekreasyon Merkezi Spor Külübü, 10 branşta eğitim veriyor. Branşlardan bir tanesi olan voleybolda ise liglere katılmayı hedefleyen temsilcimiz, hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.
Temsilcimiz, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Mersin Büyükşehir Belediye ile hazırlık maçı yaptı. Behice Yazgan Kız Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı, 4-0’lık skor ile Mersin Büyükşehir Belediye kazandı. KRM Veoleybol’un oyuncuları ise ilk kez maç tecrübesi edindiler.
Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Antrenör Oğuz Gümüşkaynak, şöyle dedi: “Kulübümüzde 6 aya yakın süredir, voleybol branşında da hizmet veriyor. Yaz kursları ile başladık. Amacımız yeni sezonda liglerde yer almak. Tabii bunun içinde maddi problemlerimizi de halletmemiz gerekiyor. Mersin ekibini Kayseri’ye getirdik. Oynanacak olan maç çocuklarımız, maç tecrübesi kazanacak. Kulübümüzde oynayan çocukların tamamı kendi oyuncumuz. Çocuklarımız ilk maçlarına çıkacakları için çok heyecanlılar. Spor kulübü olaraksa, 8-10 branşta faaliyetimiz var. İnşallah güzel şeyler yapmaya çalışacağız.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.