DOLAR 32,4285 -0.02%
EURO 34,7713 -0.2%
ALTIN 2.431,10-0,15
BITCOIN 20610581,22%
Kayseri
24°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

Kritik Kabine Toplantısı bugün!

Koronavirüs vakalarının son dönemde artması, vatandaşların yeni yasakların gelip gelmeyeceğini merak etmesine sebep oldu. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında kabine toplantısı gerçekleştirilecek. Beştepe'de düzenlenecek olan toplantıda kritik konular gündeme gelecek.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kritik kabine toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Koronavirüs yasakları masaya yatırılacak. Milyonlarca veli ve öğrenci, vakaların arttığı bu dönemde 31 Ağustos tarihinde okulların açılıp açılmayacağını merak ediyor. Öğleden sonra başlayacak olan kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalarda bulunacak.

OKULLAR AÇILACAK MI?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 31 Ağustos tarihinde ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitimlerin başlayacağını duyurmuştu. Okullarla ilgili hazırlıklar devam ederken, birçok okul, öğrenci kayıtlarına başladı bile.

ÜNİVERSİTELER AÇILACAK MI?

Üniversiteler de koronavirüs salgını sebebiyle, eğitimlerine uzaktan devam etmişti. Konuyla ilgili henüz net bir tarih belirtilmedi. Ancak YKS tercihlerinin açıklanmasından sonra 29 Temmuz – Ağustos'un ilk günleri arasında öğrencilerin üniversite kayıtları yapılacak. Buna göre de üniversitelerin Eylül ayında açılması bekleniyor.

YENİ YASAKLAR GELECEK Mİ?

Son dönemde vaka sayılarının yeniden 1000'in üzerine çıkması, yeni koronavirüs yasakları gündeme gelecek mi? sorusunun sorulmasına sebep oldu. Konuyla ilgili detayların bugün kabine toplantısında masaya yatırılması ve toplantı sonunda Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor.

Daha önce düzenlenen toplantılarda vaka sayılarının artmasından dolayı kısıtlamaların gündeme gelebileceği belirtmişti.

AÇIKLAMA NE ZAMAN YAPILACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki toplantı bugün saat 15.30'da başlayacak. Toplantının saat 19.00 civarında sona ermesi ve bu saatlerde açıklamanın yapılması bekleniyor.

 

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.