DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Kayseri
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KOZAN KIRSAL DA ÇALIIYOR

Kozan Belediyesi 2020 yılında merkez veya kırsalda ihtiyaçları karşılamaya özen gösterdi Kozan Belediyesi 2020 yılında merkez veya kırsal ayırt etmeksizin bütün noktalarında ihtiyaçları karşılamayı özen göstererek vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalara ara vermeden devam etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kozan Belediyesi 2020 yılında merkez veya kırsalda ihtiyaçları karşılamaya özen gösterdi

Kozan Belediyesi 2020 yılında merkez veya kırsal ayırt etmeksizin bütün noktalarında ihtiyaçları karşılamayı özen göstererek vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalara ara vermeden devam etti.

Kozan Belediyesi Fen işleri müdürlüğü yol şantiye ekipleri, çalışır-yürür araç ve iş makinelerini planlı bir şekilde kullanarak; şehir merkezinden en uzak mahalle olan Yukarıkeçili mahallesine kadar iş makinelerini taşıyarak tüm noktalara ulaşmaya gayret etti.

Vatandaşların talep ve istekleri doğrultusunda programını yapan ekipler 2020 yılında bozulan yollarda başta yama çalışması olmak üzere merkez’de 4 bin ton, köy yollarında ise 3 bin ton malzeme ile yolları kullanılabilir hale getirmek için çaba sarf etti. Ayrıca şehir merkezinde altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan parke yollarda da 6 bin m2 tamir yapıldı.

Bozulan yolların çoğunda tesviye çalışması yapılarak mıcır asfalt serme işlemleri gerçekleştirildi. İlçe merkezi başta olmak üzere birçok noktada 22 bin m2 yol yeni mıcır ile kaplandı. Merkez mahallerde ayrıca 6100 m2 alana asfalt serme işlemi de yapıldı.

Köy yollarında da yine toplamda 16 bin m2 yola mıcır asfalt serme işlemi gerçekleştirildi.

Birçok yeni yolun açıldığı kırsal mahallelerde 73 bin ton malzeme ile yol kumlama ve tesviye çalışması yapıldı.

Yol şantiye ekiplerinin çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Kazım Özgan; “Kozan merkez ve kırsalda Belediyenin ağır borç yükü olmasına rağmen elimizden geldiği kadarı ile bozuk, çukurlu yol bırakmadan hepsine yama yapmaya öze gösterdik. Şehir merkezindeki birçok yerde yama asfalt çalışması yaparak vatandaşlarımıza zorluk yaşatmamaya özen gösterdik.2021 yılında Allah izin verirse mıcır asfalt serme miktarını ise 3 katı çoğaltmak için planlarımız yaptık. Yine şehir merkezinde ve kırsalda giremediğimiz mahallerimiz var, buralarda önümüzdeki yaz aylarında asfalt serme işlemi yapacağız.” dedi

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.