DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20602761,00%
Kayseri

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kozan’ın Ürünlerinin Tanıtımı

Kozan Belediyesi ve Kozan Kent Konseyi işbirliği ile yöresel ürünler e-ticaret yöntemi ile tüm dünyaya tanıtılmaya başlandı. Kozan Belediyesi ve Kozan Kent Konseyi işbirliği ile Ebulfez Elçibey Sosyal Yaşam Merkezi'nde oluşturulan yöresel ürünler e-satış yöntemi ile tüm dünyaya gönderiliyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 18:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kozan Belediye başkanı Kazım Özgan, Kozan Belediyesi iştirakler Müdürü Burak Kamalı ve Kozan Kent Konseyi Başkanı Derya Tüfekli e-ticaret yöntemi ile Kozan’ın kendine özgü yöresel ürünlerinin başta Türkiye olmak üzere tüm dünyaya gönderildiğini ifade etti.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan uzun süredir Ebulfez Elçibey Sosyal Yaşam Merkezi’nde Kozan’ın yöresel ürünlerinin hazırlandığına dikkati çekerek, pandemi nedeni ile birebir satışların çok azaldığını ancak e-satış yöntemi ile bu konuda da Kozan Belediyesi’nin büyük başarı gösterdiğine dikkat çekti.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan; “Bizler Kozan’daki değerlerimizi, yöresel ürünlerimizi Kozan markası ile paketleyip sanal ticaret yöntemi ile müşterilerimize ulaştıracağız. Nar ekşisi, maya reçeli gibi ürünlerimizi cam kavanozlarda hijyenik bir şekilde paketleyip vatandaşlarımızın sofrasına ulaştıracağız. Sadece Kozan’ın yöresel ürünlerini değil Saimbeyli, Tufanbeyli, Feke gibi ilçelerimizde yetişen ürünlerimizin satışını da yine e-satış üzerinden gerçekleştireceğiz. Buradaki ürünlerimizi sadece Türkiye’ye değil dünyanın her yerine göndermeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.