DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20843651,66%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Kozan’da sürücü ile yolculara maske ve sosyal mesafe denetimi

Kozan’da sürücü ile yolculara maske ve sosyal mesafe denetimi

Kozan’da sürücü ile yolculara maske ve sosyal mesafe denetimi Yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri çerçevesinde kontrollü sosyal hayatın başladığı Kozan’da da polis ve Zabıta ekipleri taşıtlarda maske ve sosyal mesafe denetimlerini sıklaştırdı. Başarılı bir korona virüs mücadelesinin yürütüldüğü İlçemizde kontrollü sosyal hayata geçiş bilindiği üzere 1 Haziran tarihinde başlamıştı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:32
Kozan’da sürücü ile yolculara maske ve sosyal mesafe denetimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başarılı bir korona virüs mücadelesinin yürütüldüğü İlçemizde kontrollü sosyal hayata geçiş bilindiği üzere 1 Haziran tarihinde başlamıştı.

Kozan’da da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Kozan Belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri toplu taşıma araçlarında sosyal mesafe ve maske denetimlerini sıklaştırdı.

Saimbeyli Caddesi İmam hatip sokağı kavşağı ile Irmak Caddesi banklar civarında uygulama yapan ekipler, motosiklette dahi olsa sürücülerin maske takmasını istedi.

 Şehir içi yolcu minibüslerini tek tek durdurulup, şoför başta olmak üzere yolcuların sosyal mesafe ve maske kullanılması yönünde uyarılarda bulunuldu.

Dolmuş içerisinde maske takmayan ve belirlenen sosyal mesafe sayısına göre yolcu alınıp alınmadığı da denetlendi. Şoförlerin ve yolcuların yapılan uyarıları dikkate aldıkları görüldü.

Maske takmadan yolculuk yapan otomobil sürücüleri ise uyarıldı. Ekiplerin de denetim sırasında sosyal mesafe kuralına uydukları görüldü.

Maskesi olmayan yolculara ve sürücülere zabıta ekipleri tarafından maske dağıtımı yapıldı

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.