DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20602761,00%
Kayseri

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kozan Belediyesinden Göller Yaylasına Ziyaret

Kozan Belediyesinden Göller Yaylasına Ziyaret

Kozan Belediye Başkan yardımcısı Arif Dağlı ile birlikte Temizlik işleri müdürü Mesut Işık yaz aylarında nüfusu 50 binleri bulan Göller yaylasını ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:57
Kozan Belediyesinden Göller Yaylasına Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

vatandaşların sorunlarını dinledi.

 Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Arif Dağlı ziyaret ile ilgili açıklama yaparak Yaylara çıkan vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemek için muhtarlarımız ile birlikte vatandaşlarımızı dinledik.

Göller yaylasının İmar konusunda da yardım isteyen vatandaşlar çalışmaların devam ettiğini kısa sürede imar durumunun çözüme kavuşacağını belirten Dağlı vatandaşlarımız yol sorunlarının olduğunu bizlere ilettiler bizde program dahilinde kısa süre içerisinde yol sorununu da çözüme kavuşturacağız”. dedi.

Vatandaşlar Yaylada Temizlik işlerinden ve çöplerin alınması uygulamasından memnun olduklarını ileterek Başkan Kazım Özgan'a ve ekibimize teşekkürlerini ilettiler.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.