DOLAR 32,4383 -0.2%
EURO 34,8862 0.01%
ALTIN 2.421,46-0,03
BITCOIN 1882149-4,19%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kozan Belediyesi Kırsal ve merkezde Çalışmalara Devam Ediyor

Kozan Belediyesi Fen işleri müdürlüğü şantiye ekipleri, çalışmalarına şehir merkezi ve kırsal mahallerde berkitme yol yapım ve kumlama çalışmaları devam ediyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hava şartlarının uygun olması ile çalışmalarını hızlandıran ve vatandaşların yaşayabileceği mağduriyetleri önleyici hizmetleri hızlandıran Kozan Belediyesi ekipleri, ilçenin dört bir yanına ulaşmayı sürdürüyor.

Merkezde Varsaklar, Hacımürzeli ve Çanaklı mahallesi kırsalda ise Durmuşlu, Boztahta mahallelerinde yol açma ve yol kumlama çalışmalarını sürdürüyor.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Merkez ve kırsal ayırımı yapmadan vatandaşların yaşam standartlarının yükselmesi için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Özgan ; “Yol çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor, Ekiplerimiz şu anda Kozan merkez ile kırsal mahallerde vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yol açma ve kumlama çalışmaları ile yol genişletme, stabilize malzeme serme sıkıştırma ve yol bakım çalışmaları yapıyor. Yaptığımız hizmetler inşallah şimdi olduğu gibi sürekli bir şekilde devam edecektir, Tüm vatandaşlarımıza hizmet götürme gayreti içindeyiz. Kozan Belediyesi olarak çalışmalarımız son hızıyla devam edecek “dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.