DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Kayseri
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kozan Belediye Meclisi toplandı

Kozan Belediye Meclisi toplandı

COVİDDEN ÖNCE EVET COVİDDEN SONRA HAYIR -CUMHUR İTTİFAKI’NDAN İŞ MAKİNELERİ VE ÇÖP KONTEYNIRLARI ALIMINA RED OYU Kozan Belediyesi Temmuz Ayı Olağan meclis toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Kovid-19 salgını nedeni ile 98 gün sonra yeniden toplanan ve Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın başkanlık yaptığı toplantıda Başkan Özgan’ın açılış konuşması sonrasında 21 gündem maddesi görüşüldü.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:13
Kozan Belediye Meclisi toplandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diğer bir gündem maddelerinden biri olan 2019 yılı Faaliyet Raporu Cumhur İttifakı tarafından yeterli sayı ile reddedilmediği için Kozan Belediye Meclisi tarafından onaylandı.

Tek gayelerinin geçmiş 10 yılda olduğu gibi Kozan’a hizmet olduğunu kaydeden Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Kozanlı vatandaşlara hizmet için alınacak olan iş makineleri ve çöp konteynırları alımına daha önce Cumhur İttifakı Meclis üyeleri tarafından Evet dedikleri bu karara neden hayır dedikleri anlaşılmamakta birlikte alınan bu kararı Kozanlı vatandaşların vicdanına bırakıyoruz. Bu imkanlara rağmen Kozan’ımıza hizmet ve kalıcı eserler yapma gayretimiz devam edecektir.” Dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.