DOLAR 32,4448 0%
EURO 34,8302 -0.06%
ALTIN 2.433,28-0,06
BITCOIN 20672390,50%
Kayseri
24°

KAPALI

04:18

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Koronavirüsle grip arasındaki farklar!

Koronavirüs uzun bir süredir ülkemizi etkisi almaya devam ediyor. Özellikle önümüzde kış ayının olması, grip ile koronavirüsün ayırt edilebilmesinin zorlaşacağı düşünülüyor. Bunun üzerine vatandaşlar, koronavirüs ve grip arasındaki farklar konusunu araştırıyor. Peki, grip ve koronavirüsü nasıl ayırt edilir? Detaylar haberimizde

ABONE OL
Eylül 24, 2022 11:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konuyla ilgili koronavirüsü atlatmış bir sağlık görevlisi önemli bilgiler paylaştı. Salgının sürecindeki belirtilerle ilgili önemli açıklamalarda bulunan personel, 2 belirtinin salgında sürekli görüldüğünü söyledi.

GRİP MEVSİMİ BAŞLADI

Havaların soğumasıyla birlikte, yavaş yavaş grip mevsimi başlamış oldu. Ancak belirtilerin büyük bir kısmının koronavirüsle aynı olması, vatandaşları endişelendiriyor.

Grip Sandığınız Belirtiler Bu Kansere İşaret Edebilir - Sağlık Rehberi

EN ÇOK ZORLAYAN BELİRTİ

Hastanede görevli olan radyoloji teknikeri, geçtiğimiz günlerde koronavirüsü atlattı. Akşam işte döndükten sonra belirtilerinin başladığını ifade eden çalışan nefes darlığı çektiğini, sırt ağrısının başladığını ve kuru öksürük belirtilerinin kısa süre içerisinde ortaya çıktığını ifade etti.

Koronavirüsü diğerlerinden ayıran en önemli özelliğin şiddetli solunum olduğu ifade edildi. Grip, nezle gibi rahatsızlıklarda solunum sıkıntısı olmazken koronavirüste solunum sıkıntısı olabiliyor.

Koronavirüste hapşırma ve burun tıkanıklığı görülmüyor.

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.