DOLAR 32,2258 0.15%
EURO 35,2605 0.23%
ALTIN 2.474,150,27
BITCOIN 21278326,51%
Kayseri
15°

HAFİF YAĞMUR

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

konya Tıbbi Aromatik Bitki Bahçesi

Konya Büyükşehir’den Tıbbi Aromatik Bitki Bahçesi Tarımsal Destekler İlçelerin Dokusuna Göre Yapılıyor Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kırsal bölgelerde ürün çeşitliliği oluşturma hedefi doğrultusunda Yalıhüyük, Derbent, Çeltik ve Sarayönü’nde 5’er dekarlık alanda tıbbi aromatik bitki ekimi denemelerine başladıklarını belirterek, Hatıp bölgesinde de 40 bin metrekarelik alanda Tıbbi Aromatik Bitki Bahçesi oluşturduklarını söyledi. Başkan Altay, “Bundan sonra tarımsal desteklerimizi ilçelerimizin dokusuna, yağış alma oranına, sulanabilirlik durumuna göre belirleyerek çiftçimize destek olacağız.” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya Büyükşehir’den Tıbbi Aromatik Bitki Bahçesi

Tarımsal Destekler İlçelerin Dokusuna Göre Yapılıyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kırsal bölgelerde ürün çeşitliliği oluşturma hedefi doğrultusunda Yalıhüyük, Derbent, Çeltik ve Sarayönü’nde 5’er dekarlık alanda tıbbi aromatik bitki ekimi denemelerine başladıklarını belirterek, Hatıp bölgesinde de 40 bin metrekarelik alanda Tıbbi Aromatik Bitki Bahçesi oluşturduklarını söyledi. Başkan Altay, “Bundan sonra tarımsal desteklerimizi ilçelerimizin dokusuna, yağış alma oranına, sulanabilirlik durumuna göre belirleyerek çiftçimize destek olacağız.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.