DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20460500,81%
Kayseri

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Konya da belediye çalışmaları

Konya da belediye çalışmaları

Başkan Altay: Güneysınır Lavantasını Marka Yapmak İstiyoruz Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi tarafından Güneysınır’da alternatif ürün olarak örnek ekimi yapılan lavanta tarlasını ve lavantadan yağ çıkarma işleminin yapılacağı Distilasyon Merkezi inşaatını inceledi. Başkan Altay, hedeflerinin Güneysınır’ın lavantasını marka yapmak olduğunu belirterek, bölgede yaptıkları çalışmayla sadece lavanta yağından gelir elde edilmeyeceğini, ortaya çıkacak görsel şölenin turizme de katkı sağlayacağını söyledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:50
Konya da belediye çalışmaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Altay: Güneysınır Lavantasını Marka Yapmak İstiyoruz

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi tarafından Güneysınır’da alternatif ürün olarak örnek ekimi yapılan lavanta tarlasını ve lavantadan yağ çıkarma işleminin yapılacağı Distilasyon Merkezi inşaatını inceledi. Başkan Altay, hedeflerinin Güneysınır’ın lavantasını marka yapmak olduğunu belirterek, bölgede yaptıkları çalışmayla sadece lavanta yağından gelir elde edilmeyeceğini, ortaya çıkacak görsel şölenin turizme de katkı sağlayacağını söyledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.