DOLAR 32,3767 -0.52%
EURO 34,7025 -0.45%
ALTIN 2.408,60-0,57
BITCOIN 1858867-4,47%
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Konya Büyükşehir’den Yerli ve Milli Proje

Konya Büyükşehir’den Yerli ve Milli Proje KOSKİCBS İle Tüm Altyapı Hizmetlerine Tek Noktadan Veri Sağlanıyor Sürekli gelişen Konya’da mevcut kaynakları en doğru biçimde kullanarak gelecek nesillere yaşanılabilir bir şehir bırakmak için akıllı altyapı sistemlerine büyük önem veren Konya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin ilk yerli ve milli Coğrafi Bilgi Sistemlerinden biri olan KOSKİ Coğrafi Bilgi Sistemi’ni hayata geçirdi. Sistem, altyapı projelerinin planlama, yapım ve işletme süreçlerinde verilerin toplanması, depolanması ve analizi gibi kritik ihtiyaçlara çözüm üretiyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Kurumumuz tarafından üretilen tüm altyapı-üstyapı verileri ile elektrik, doğalgaz, telekom, fiber gibi diğer altyapı verileri, tüm kadastral harita ve mülkiyet verileri, Konya Büyükşehir Belediyesi Kent Bilgi Sistemi’yle entegre olarak tek noktadan tüm kullanıcılara veri olarak paylaşılıyor. Bu sayede vatandaşlarımıza daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sunuyoruz.” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya Büyükşehir’den Yerli ve Milli Proje

KOSKİCBS İle Tüm Altyapı Hizmetlerine Tek Noktadan Veri Sağlanıyor

Sürekli gelişen Konya’da mevcut kaynakları en doğru biçimde kullanarak gelecek nesillere yaşanılabilir bir şehir bırakmak için akıllı altyapı sistemlerine büyük önem veren Konya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin ilk yerli ve milli Coğrafi Bilgi Sistemlerinden biri olan KOSKİ Coğrafi Bilgi Sistemi’ni hayata geçirdi. Sistem, altyapı projelerinin planlama, yapım ve işletme süreçlerinde verilerin toplanması, depolanması ve analizi gibi kritik ihtiyaçlara çözüm üretiyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Kurumumuz tarafından üretilen tüm altyapı-üstyapı verileri ile elektrik, doğalgaz, telekom, fiber gibi diğer altyapı verileri, tüm kadastral harita ve mülkiyet verileri, Konya Büyükşehir Belediyesi Kent Bilgi Sistemi’yle entegre olarak tek noktadan tüm kullanıcılara veri olarak paylaşılıyor. Bu sayede vatandaşlarımıza daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sunuyoruz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.