DOLAR 32,3828 -0.31%
EURO 34,7371 -0.26%
ALTIN 2.400,26-0,91
BITCOIN 18699851,37%
Kayseri
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Konya Büyükşehir’den Esnafa Billboardlu Destek

Konya Büyükşehir’den Esnafa Billboardlu Destek Başkan Altay: “Şimdi Birlik, Beraberlik ve Kenetlenme Zamanı” Konya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınından etkilenen esnafa verdiği nakdi desteğin ardından şimdi de gel-al ve paket servis yapan ilk etapta 690 işletmeye, toplamda 3 bin işletmeye billboardlu tanıtım desteğinde bulunuyor. Zor zamanlarda Konyalı esnafın her zaman yanında olduklarını belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Önemli bir uygulamayı başlatıyoruz. İnşallah Türkiye’ye örnek olur. Konyalıların da bu kampanyaya destek vereceğini umuyorum. Kenetlenerek, birlikte hareket ederek bu zor dönemi de aşacağımıza inanıyorum.” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya Büyükşehir’den Esnafa Billboardlu Destek

Başkan Altay: “Şimdi Birlik, Beraberlik ve Kenetlenme Zamanı”

Konya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınından etkilenen esnafa verdiği nakdi desteğin ardından şimdi de gel-al ve paket servis yapan ilk etapta 690 işletmeye, toplamda 3 bin işletmeye billboardlu tanıtım desteğinde bulunuyor. Zor zamanlarda Konyalı esnafın her zaman yanında olduklarını belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Önemli bir uygulamayı başlatıyoruz. İnşallah Türkiye’ye örnek olur. Konyalıların da bu kampanyaya destek vereceğini umuyorum. Kenetlenerek, birlikte hareket ederek bu zor dönemi de aşacağımıza inanıyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.