DOLAR 32,3670 -0.36%
EURO 34,6919 -0.36%
ALTIN 2.386,52-1,48
BITCOIN 18982011,19%
Kayseri
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇALIŞMALARI

Bayramda Toplu Ulaşım Ücretsiz Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüs ve tramvaylar Kurban Bayramı süresince ücretsiz olarak hizmet verecek. Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu ulaşım araçları, Kurban Bayramı süresince Pazar tarifesiyle çalışacak ve ücretsiz olarak hizmet verecek. Bayram süresi boyunca toplu ulaşım araçlarını kullanacak vatandaşların, HES Kodu sorgularının yapılabilmesi için otobüs ve tramvaylara binerken Elkartlarını cihaza okumaları gerekiyor.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 01:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ödüllü ayak tenisi turnuvası sona erdi. 64 takımın mücadele ettiği turnuvada Kalkangücü Takımı rakiplerini yenerek şampiyonluğu göğüsleyen taraf oldu. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ödüllü ayak tenisi turnuvası tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi Halı Sahasında gerçekleşen turnuvada 64 takım mücadele etti. 9 gün süren turnuvada rakiplerini yenerek final maçında da Escobar Takımı ile karşılaşan Kalkangücü Takımı rakibine setlerde 2-0 üstünlük sağlayarak şampiyonluğu kazanan taraf oldu. Spor Konya YouTube kanalında canlı yayınlanan turnuvaya, hem ekrandan hem de tribünden sporseverler büyük ilgi gösterdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.