DOLAR 32,3802 -0.18%
EURO 34,7378 -0.03%
ALTIN 2.427,64-0,44
BITCOIN %
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KOMEK Yaz Okulu’nda Uzaktan Eğitimler Başladı

KOMEK Yaz Okulu’nda Uzaktan Eğitimler Başladı

Genç KOMEK Yaz Okulu’nda Uzaktan Eğitimler 10 Bin Öğrenciyle Başladı Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bu yaz uzaktan eğitimle çevrimiçi olarak öğrencilerle buluşan Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu, 10 bin öğrenciyle uzaktan eğitimlere başladı. Derslere devamlılık sağlayan ve yarışmalarda başarılı olan öğrencilere sürpriz hediyelerin vereceği Yaz Okulu’nda; Kur’an-ı Kerim, seçmeli sanat eğitimi, din ve değerler eğitimi olmak üzere hafta içi her gün 6 etkinlik programı yapılıyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:32
KOMEK Yaz Okulu’nda Uzaktan Eğitimler Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genç KOMEK Yaz Okulu’nda Uzaktan Eğitimler 10 Bin Öğrenciyle Başladı

 

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bu yaz uzaktan eğitimle çevrimiçi olarak öğrencilerle buluşan Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu, 10 bin öğrenciyle uzaktan eğitimlere başladı. Derslere devamlılık sağlayan ve yarışmalarda başarılı olan öğrencilere sürpriz hediyelerin vereceği Yaz Okulu’nda; Kur’an-ı Kerim, seçmeli sanat eğitimi, din ve değerler eğitimi olmak üzere hafta içi her gün 6 etkinlik programı yapılıyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.