DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20754181,46%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KOCASİNAN’DAN ULAŞIM HAMLESİ

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “HEDEFLERİMİZE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ” -KOCASİNAN’DAN ULAŞIM HAMLESİ Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Bulvarı ile Yeşil Mahalle’nin trafiğini rahatlatacak olan ulaşım aksını ile bölgede yapılan yenileme çalışmalarını kontrol etti. Bölgeye daha konforlu ve daha geniş bir yol kazandıracaklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ı adım adım güzelleştirdiklerini vurgulayarak, “Hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüyoruz.” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 12:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çevre düzenleme, park ve yeşil alan çalışmalarıyla Kocasinan’ın çehresini baştan aşağı değiştirerek, daha yaşanabilir mekanlar sunmak için projelere hız veren Başkan Çolakbayrakdar, bu çerçevede Erkilet Bulvarı ile Yeşil Mahalle’de yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Ulaşıma yeni bir soluk kazandıran Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan ve Kayseri’de trafiği rahatlatmak için özveriyle çalıştıklarını vurguladı.

Yenilenen Kocasinan’ı ihtiyaçlar doğrultusunda adım adım yeniden şekillendirdiklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Yeşil Mahalle’de hem Erkilet Bulvarı üzerinde güzelleştirme çalışmamız hem de buradan başlayarak kademe kademe mahallenin içerisine doğru devam edecek çalışmalarımız, tüm hızıyla sürüyor. Adım adım Kocasinan’ımızın her bir köşesini güzelleştirmeye devam ediyoruz. Burada yaptığımız istinat çalışmasıyla birlikte ihtiyaç

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.