DOLAR 32,2672 0.02%
EURO 34,7152 0%
ALTIN 2.402,580,11
BITCOIN %
Kayseri
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KOBİ’lere yeni destek geliyor!

KOBİ’lere yeni destek geliyor!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, son dakika bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "E-Ticaret Olarak KOBİ'lerin Yanındayız Kampanyası ile pazarlama sıkıntısı çeken küçük işletmelerimize çözüm getirmeyi amaçlıyoruz" diyerek müjdeyi duyurdu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:01
KOBİ’lere yeni destek geliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Pekcan'dan KOBİ'lere sevindirecek haber geldi. Yaptığı açıklamada küçük işletmelerin çektiği pazarlama sıkıntısının çözümleneceğini duyuran Bakan, düzenlene kampanya ile emek veren KOBİ'lerin büyümesini istediklerini belirtti.

BAKAN PEKCAN AÇIKLADI

Ticaret Bakanı Pekcan, yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeleri kaydetti:

“E-Ticaret Olarak KOBİ'lerin Yanındayız Kampanyası ile pazarlama sıkıntısı çeken küçük işletmelerimize çözüm getirmeyi amaçlıyoruz. Kampanya ile KOBİ'lerimizin e-ticaret sayesinde büyümesini, kurumsallaşmasını ve emeklerinin karşılığını alabilmelerini arzu ediyoruz”

KOBİ'LERE YENİ DESTEK

Bakan Pekcan, KOBİ'lere yeni destek yapılacağını belirtti. Sözlerin de, “KOBİ'lerin Yanındayız Kampanyası ile pazarlama sıkıntısı çeken küçük işletmelerimize çözüm getirmeyi amaçlıyoruz” ifadesini kullanarak tüm KOBİ'lere müjdeyi verdi.

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.