DOLAR 32,4573 -0.11%
EURO 34,7460 -0.66%
ALTIN 2.436,830,04
BITCOIN 2068477-0,81%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kılıçdaroğlu’ndan ‘sandık’ mesajı

Kılıçdaroğlu’ndan ‘sandık’ mesajı

ABONE OL
Mayıs 27, 2023 10:37
Kılıçdaroğlu’ndan ‘sandık’ mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Canlı yayına çıkan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçmenlere sandık çağrısı yaptı.

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bir özel kanalın canlı yayınında açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.

Vatandaşlara gönderdiği kredi kartları ile ilgili SMS’in Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yasaklanmasına ilişkin soruya karşılık Kılıçdaroğlu, getirilen yasağın demokrasiye ve kurallara aykırı olduğunu savundu.

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Eğer ben Kandil’le veya PKK’yla görüşüyorsam sen bunun delillerini çıkarırsın, milletin önüne koyarsın, elime de vurursun kelepçeyi atarsın mahkemeye. Yok böyle bir şey. Eğer bir terör örgütüyle muhatap olduysam, eğer bir teröristle yan yana gelip konuştuysam, Allah belamı versin. Aksi halde bu iftirayı atanın Allah belasını versin. Nokta.” dedi. Öte yandan Kılıdaroğlu, “Oy kullandıktan sonra oy kullandığınız sandığa sahip çıkın” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.