DOLAR 32,3039 -0.45%
EURO 34,7154 -0.12%
ALTIN 2.435,62-0,11
BITCOIN %
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kentsel Yeşil Alanların Sürdürülebilir Yönetim Çalıştayı

Kentsel Yeşil Alanların Sürdürülebilir Yönetim Çalıştayı

ABONE OL
Şubat 2, 2024 12:29
Kentsel Yeşil Alanların Sürdürülebilir Yönetim Çalıştayı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kentsel Yeşil Alanların Sürdürülebilir Yönetim Çalıştayı,Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile Kaysaeri de başladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Kentsel Yeşil Alanların Sürdürülebilir Yönetimi’’ konulu çalıştaya katıldı.

İklim değişikliğiyle mücadelede kent merkezlerinde bulunan yeşil alanların verimli ve sürdürülebilir yönetimi büyük önem taşırken, bu kapsamda Kayseri’de önemli bir çalıştay gerçekleştirildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğü tarafından 2-4 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenecek Kentsel Yeşil Alanların Sürdürülebilir Yönetimi konulu çalıştayın açılış töreni gerçekleştirildi.

Wyndham Grand Kayseri Erciyes Balo Salonu’nda gerçekleşen açılış programına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuorğlu, Sayın Bayar Özsoy ve Murat Cahid Cıngı, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Nurettin Taş, ilçe belediye başkanları ve bürokratlar katıldı.

Protokol mensupları daha sonra Talas İlçesi Mehmet Karamercan Kütüphanesi ve 100 Apartmana 100 Kütüphane Açılış Töreni’ne geçti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.