DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20393715,79%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KENTİMİZDE FARKLI GÜZELLİKLER

“MİLLET BAHÇELERİMİZ, KENTİMİZE FARKLI GÜZELLİKLER KAZANDIRACAK” Yeşilyurt’un daha fazla yeşillenmesi adına başlattıkları ağaçlandırma çalışmalarına destek veren Çevre Koruma Dergisine teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, doğası, suyu, havası ve tüm güzellikleriyle ismiyle müsemma Yeşilyurt’un, iki ayrı bölgede hizmete sunulacak olan Millet Bahçeleri sayesinde farklı güzelliklere kavuşacağını söyledi. Her iki Millet Bahçesinin hem yeri ve konumu hem de görselliği ve mimari yapısıyla park yatırımlarına örnek gösterilecek özelliklere sahip olacağını belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla ülke genelinde sayısı artan Millet Bahçeleri projesini Yeşilyurt’umuzun iki özel noktasında hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Muhteşem atmosferi ve doğası ile eşsiz bir manzaraya sahip Beylerderesi’nde yapımı süren Şehir Parkımızın ikinci etabı ile Yeni Belediye Hizmet Binasının bulunduğu bölgede hemşerilerimizle buluşturacağımız Millet Bahçelerimiz, tasarımları, oyun alanları, sosyal donatıları, aydınlatmaları, yeşil alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ve kamelyalarıyla görsel bir zenginlik oluşturup, bölgemizin gelişen hüviyetine yeni anlamlar kazandıracaktır. “ diye konuştu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YEŞİLYURT’TA HİZMETE GİRECEK MİLLET BAHÇELERİ, PARK YATIRIMLARI İÇİN ÖRNEKLİK TEŞKİL EDECEK “Millet Bahçelerimiz; Mimari Yapıları, Tasarımları ve Görselliğiyle Bölgeye Değer Katacak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Beylerderesi Şehir Parkının ikinci etabı ile Yeni Belediye Hizmet Binasının bulunduğu bölgede hizmete sunulacak olan Millet Bahçelerinin; mimari yapıları, tasarımları, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla park yatırımlarına örnek gösterilip, bölgeye yeni güzellikler katacağını söyledi. ÇEVKOR DERGİSİNDEN MİLLET BAHÇESİNE 750 ADET TOROS SEDİRİ HEDİYESİ Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bölgenin en büyük sosyal yaşam özelliklerine sahip Beylerderesi Şehir Parkının ikinci etabında hizmete sunulacak olan Millet Bahçesi alanında, Ankara’da faaliyetlerini sürdüren Çevre Koruma Dergisi tarafından hediye edilen 750 adet toros sediri çam fidanının dikim çalışmalarına katıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.