DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2057296-0,87%
Kayseri
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kayserisporlu Dimitrios Kolovetsios’dan öğrencilere kışlık giysi yardımı

Kayserisporlu Dimitrios Kolovetsios’dan öğrencilere kışlık giysi yardımı

ABONE OL
Mart 11, 2024 17:25
Kayserisporlu Dimitrios Kolovetsios’dan öğrencilere kışlık giysi yardımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayserisporlu futbolcu Dimitrios Kolovetsios, ziyarette bulunduğu okulda durumu olmayan öğrenciler için kışlık kıyafet yardımında bulundu.
Kayserisporlu futbolcu Dimitrios Kolovetsios ile kulüp menajeri Yunus Akbulut, Kocasinan İlçesi’nde bulunan Şıh Mehmet Gazioğlu Ortaokulu’nu ziyaret etti. Burada öğrencilerle bir araya gelen Kolovetsios kışlık kıyafet yardımında da bulundu. Yaklaşan doğum günü için kendisine hediye istemediğini belirten Kolovetsios, “Buraya gelme amacım ihtiyacı olan öğrencilere hediye vermek için geldim havalar soğuyor, onlara bir şeyler getirmek istedim. Bettilt Benim doğum günüm yaklaşıyor. Bana verilecek hediyeleri kabul etmedim. Benim için getirilenlerin ihtiyacı olanlara verilmesini istedim. Zor zamanlardan geçiyoruz. Bu zor zamanlarda birlik olmalıyız. İhtiyacı olanlara elimizden geldiğince yardımcı olmalıyız. Önümüzdeki dönemlerde yardımlarla ilgili projelerim var. Özellikle bu yardımları Kayseri’de yapmak istiyorum. Çünkü Kayseri benim ikinci evim gibi. Burada bana olan ilgi alakadan dolayı çok mutluyum. Ben de bu şekilde burada ihtiyacı olan insanlara yardımda bulunmak istiyorum. Bunların devamı gelecek” dedi.
Etkinlik okul önünde çekilen hatıra fotoğrafının ardından bitti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.