DOLAR 32,2734 -0.25%
EURO 34,7708 -0.21%
ALTIN 2.400,410,30
BITCOIN 20717101,02%
Kayseri

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kayserispor – Sivasspor kupa finaline otobüsler hazır

Kayserispor – Sivasspor kupa finaline otobüsler hazır

KAYSERİ (1HA) – Kayserispor – Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası final maçına gitmek isteyen Kayserispor taraftarı, belediyeler, sivil toplum kuruluşları ve milletvekili Baki Ersoy tarafından masrafları karşılanacak otobüslerle İstanbul’a taşınacak.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 13:11
Kayserispor – Sivasspor kupa finaline otobüsler hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rakiplerini eleyerek Ziraat Türkiye Kupası finaline kalan Kayserispor’da, Sivasspor ile oynanacak bu maçın heyecanı yaşanıyor. Şehir kenetlenmiş durumda. Taraftarın otobüs talebi de, siyasilerden, belediye başkanlarına sivil toplum kuruluşlarından iş insanlarına kadar her kesimden karşılık buldu. Belediye başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığında ve Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı’nın da katıldığı toplantıda kupa finalini değerlendirdiler. Toplantı sonrası kulüpten yapılan açıklamada; “Kayseri’de, Büyükşehir Belediye Başkanımız @baskanmemduhbyk önderliğinde, belediyeler; odalara, STK’lara kadar çok sayıda temsilcinin katılımı ile final hazırlığı yaptık. Hepimiz inançlıyız. Çok güzel bir organizasyonla bu kupayı ikinci kez Kayserimize getireceğiz” ifadelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.