DOLAR 32,5267 0.24%
EURO 34,9457 0.52%
ALTIN 2.431,60-0,27
BITCOIN 2038201-2,11%
Kayseri
21°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
KAYSERİSPOR DA ÇAĞDAŞ ATAN KRİZİ

KAYSERİSPOR DA ÇAĞDAŞ ATAN KRİZİ

ABONE OL
Temmuz 25, 2023 12:19
KAYSERİSPOR DA ÇAĞDAŞ ATAN KRİZİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çağdaş Atan, transfer tahtası açılmadığı için istifasını yönetime bildirdiği belirtildi.

Atan,”Kayserispor’umuzun değerli taraftarına: İstifa etmedim. Tek gündemimiz elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde hazırlamak ve transfer tahtasının açılması olmalı. Yönetimimizin bana verdiği söze güveniyor ve sezonun ilk gününe transferlerin yetişmesini bekliyorum. Geç kaldığımız için üzgünüm. Fakat ilk maçımıza kadar bekleyeceğim.dedi.

Basın Sözcüsü Samet Koç ; ”Hocamız sabah idmanını tamamlamış ve daha alnındaki ter kurumadan teknik çalışmalarına devam etmektedir. Hocamızın istifa ettiği yöndeki haberlerin camiamızı yıprattığını belirtmek isterim, kimsenin bu habere sevineceğini düşünmüyorum ancak kaçınılmaz sona yaklaştığımızı da hatırlatırım. Hepimizi üzecek bu gelişme yaşanmadan önce kulübümüze sahip çıkalım, mahkeme kadıya mülk değil, bu kulüp bize yük değil..! Seve seve hizmet ediyoruz, mesaimizin çoğunu burada harcıyoruz. Ama verdiğimiz sözlerinde arkasındayız, transfer yapılmadan başlanacak sezonda yönetim olarak devam etmeyeceğimizi Sn Ali Çamlı basın önünde defalarca tekrar etmiştir” dedi.

Öte yandan Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, bugün yapılan sabah antrenmanında takımın başında yer aldı. Atan, görevinin başında olduğunu ve lig hazırlıklarının sürdüğünü ifade etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.