DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20665340,96%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı: 3 Puandan Fazlasını Aldık

KAYSERİ,(BGC) - Süper Ligin 19'uncu haftasında sahasında Sivasspor'u 3-0'lık sonuçla mağlup eden Kayserispor'un Asbaşkanı Ali Çamlı, "Rakiplerinin yenildiği haftada 3 puandan fazlasını aldık" dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 08:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadir Has Stadyumu çıkışında konuşan basın mensuplarına Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı, “Gürültünün olmadığı centilmence geçen bir maçtı. Kayserispor’u tebrik ediyoruz. Sadece bir maç kazandık. Kayserispor üstüne koyarak devam edecek. Bu Kayserispor başarılı olacak. Herkes inansın. Sadece bu maç özelinde konuşmuyorum. Malatyaspor maçında da geriden gelip beraberliği yakalayan bir takım vardı. Stoperlerimiz Hosseini ve Kolovetsios sakattı. Buna sığınmadık. Teknik heyeti ve sporcuları tebrik ediyorum. Güzel bir maç oldu. Umarım Kayserispor bu oyun zevkini taraftarına yaşatmaya devam ederi. Taraftarlarımızı alınlarından öpüyorum. 90 dakika çok iyi desteklediler. Seyircilerimiz de takımımız da iyiydi. Allah devamını getirsin. İnşallah Kayserispor bundan sonra daha iyi olacak. Bugün futbolcular hocaları ne görev vermişse onu yapmaya çalıştılar. Mustafa çok iyi oynadı. Gavranovic, klasını konuşturdu. Kemen tam bir görev adamıydı. Biz Hikmet hocaya inanıyoruz. Hikmet Karaman başarısız olunduğunda kendisi gider” diye konuştu.

“HOCAMIZDAN RAPOR İSTEYECEĞİZ”

Transfer yasağının sorulması üzerine Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı, “Transfer her zaman olur. Hocamızdan rapor isteyeceğiz. Teknik kadronun isteği doğrultusunda bir gayrete gireceğiz. Bu işlerin hepsi parayla oluyor. Kayserispor yarın bugünden daha güzel olacak. Rakiplerinin yenildiği haftada 3 puandan fazlasını aldık Kayseri’ye yakışır bir seyirci kitlesiyle Sivasspor’u yendik. Onlar da bizim dost takımımız başarılar diliyoruz” açıklamasında bulundu

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.