DOLAR 32,2750 -0.04%
EURO 35,1008 -0.07%
ALTIN 2.464,77-0,04
BITCOIN 2115379-0,14%
Kayseri
15°

PARÇALI BULUTLU

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

KAYSERİSPOR 0-0 ANKARAGÜCÜ

Kayserispor 74 dakika 10 kişi oynayan Ankaragücü ile kendi evinde golsüz berabere kaldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hes Kablo Kayserispor 0-0 Ankaragücü
73 dakika 10 kişi oynayan rakibi karşısında Hes Kablo Kayseri spor Ankaragücü golsüz berabere kaldı.
Ligin 25. Haftası günün ilk maçında İzmir Bölgesi’nden orta hakem Halil Umut Meler görev alıyor. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Bozbey yapacak. Maçın 4.Hakemi de Ferhan Kestanlıoğlu.
Hafta içinde Kayseri ekibinde de görev yapan Hikmet Karaman ile anlaşan Ankaragücü’de hoca ilk maçına çıktı.Hes Kablo Kayserispor da Teknik Direktör ise Dan Petrescu.
Maça Hes Kablo Kayserispor , Doğan,Yasir ,Kolovetsios,Aziz,Campanharo,Karlo Muhar,Kvrzic,,Uğur,Abramovski,Lennon ve Luckassen 11’i ile çıktı.
Hes Kablo Kayserispor yedekler; İsmail Çipe, Nehuen Mario Paz, Joseph Attamah, Pedro Henrique, Miguel Lopes, Nurettin Korkmaz, Ramazan Civelek, Cristian Sapunaru, Besard Sabovic, Anton Maglica
Ankaragücü ilk 11’i:Korcan,Pazdan,Sarlıja,Atila,Kıtsıou,Atakan,Voca,Emre ,Saba,Paıntsıl ve Saba.
Ankaragücü yedekler ise :Erdi,Orkan,Ante,Assane,Ali,Ricardo,Aliou,Geraldo,Danie ve Endrii
Karşılaşmada Uğur’un 3. dakikada attığı gol faul dolayısıyla iptal edildi.
10. dakikada Hes Kablo Kayserispor da Karlo Muhar sarı kart gördü.
Maç 14. dakikaya kadar karşılıklı ataklarla geçti.16. dakikada Kvrzıc’ın ortasında İlhan’ın vuruşunda top kalecide kaldı.
Ankaragücü’nde 26.dakika da Kayserispor’lu Lennon’a kayarak müdahale eden savunma oyuncusu Pazdan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bırakdı.Lennon 30.dakikada Lennon kaleci Korcan ile ceza sahasında karşı karşıya kaldı ancak bu atağı gole çeviremedi.
Kayserispor da ilk oyuncu değişikliğinde sarı kartı bulunan Karlo Muhar 34’ de yerini Saboviç’ e bırakdı.38 de Kayseri ekibinde kaptan İlhan’ın vuruşunda Ankaragücü kalecisi ve kaptanı Korcan topu kornere çeldi.
Ankara ekibinde ilk değişik giren oyuncu Daniel Lukasik olurken çıkan oyuncu ise Emre Güral oldu.45 de Voca Ankaragücü de ilk önemli gol pozisyonunu yakaladı.Maça ilk yarıda 3 dakika ilave edildi.
Karşılaşmada ilk yarı golsüz sonuçlandı.
İknci yarıya takımlar ilk yarının sonundaki kadroları ile başladı.Ancak Ankaragücü de sakatlanan Atakan yerini 52 de Ante Kulusic ‘e bırakdı.Ankaragücü de 63.dakikada Sarlıja sarı kart gördü ve önümüzdeki hafta cezalı duruma düştü.
Kayserispor 70 dakikada İlhan çıkarken yerine Pedro Henrıque girdi ve kaptanlık pazubandını ona bırakdı.74 de Campanharo’nun vuruşunda top kaleci de kaldı.
Kayseri ekibi aynı anda 3 değişiklik yaptı,Abramowski çıkarken Maglica girdi,Lennon yerini Lopes’ e bırakdı ve son olarak Yasir yerine Sapunaru oyuna alındı.
Ankaragücü de 82 de Voca sarı kart gördü.Voca yerini 93 de Endri’ye, Paıntsıl ıse Erdi’ye bıraktı.
Karşılaşma 8 dakika uzatmaya gitti.Son düdükle maç bitti .Bu sonuçla maç fazlasıyla Kayserispor 25 puanla 15.sırada yeralırken ,Ankaragücü ise 19 puanla 23. sırada kaldı.

En az 10 karakter gerekli