DOLAR 32,3738 -0.16%
EURO 34,6608 -0.43%
ALTIN 2.394,74-1,64
BITCOIN %
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

20:06

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

Kayserili Yüzücüler 15 Madalya İle Döndü

KAYSERİ, (BGC - ÖZEL HABER) - İstanbul’da düzenlenen Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’nda Kayserili yüzücüler toplam 15 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 07:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da yapılan ve 3 gün süren Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası sona erdi. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Havuzunda hazırlanan Kayserili yüzücüler şampiyonaya damga vurdu. Kayseri’yi temsil eden sporcular, şampiyona sonunda toplam 15 madalya almayı başardı.

Şampiyona hakkında bilgi veren Yüzme Antrenörü İbrahim Dağhan, çocukların kendilerini 15 kez gururlandırdığı ve büyük başarı elde ettiklerini söyledi. Gelecek müsabakalar için çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan Dağhan, yeni sporcular yetiştirmek için çalıştıklarını kaydetti.

Kayseri Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) hakkında da bilgi veren Dağhan, “Sporcu Eğitim Merkezi’nin (SEM) giriş şartları var. Birçok branşta açılan SEM’in yüzme branşına girebilmeleri için çocuklarımızdan belirli barajı geçmelerini istiyoruz. Belirlenen mesafeyi belirlenen zamanın altında tamamlayan çocuklarımız SEM’e girmeye hak kazanıyor. Burada çocuklarımız yiyecek, giyecek ve bir miktar da ücret elde ediyor. Devletimiz bu sporcuların elinden tutarak olimpiyatlara hazırlık yolunda bir teminat olarak değerlendiriyor” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.