DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20747881,43%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kayserigücü sezon öncesi bir araya geldi

Kayserigücü sezon öncesi bir araya geldi

ABONE OL
Ağustos 15, 2023 12:09
Kayserigücü sezon öncesi bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de faaliyet gösteren amatör futbol kulüplerinden olan ve Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Kayserigücü’nde yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular sezon öncesi bir araya geldi.
Süper Amatör Küme takımları yeni sezon hazırlıklarına başlıyor. Bu ligde mücadele eden takımlardan Kayserigücü de geçen hafta idmanlara başlamıştı. Kulüp yönetimi, teknik ekip ve futbolcular lig öncesi yemekte bir araya geldi. Yemeğe, Başkan İsmail Eğin, Sportif Direktör Halit Kurt, Antrenör Rasim Aykurt ve futbolcular katıldı. Toplantıda konuşan Kayserigücü Kulüp Başkanı İsmail Eğin, “Profesyonel liglerde yöneticilik yapsak da amatör ruh var. Bu ruhtan vazgeçemiyoruz. Yeni sezonumuz hayırlı olsun. İnşallah sonu da şampiyonluk olur” açıklamasında bulundu. Koşu idmanlarının devam ettiğini belirten sportif direktör Halit Kurt, “Perşembe günü saha idmanlarımıza başlayacağız. Haftaya Kapadokya’ya kampa gideceğiz. Burada 2 hazırlık maçımız olacak. Eksiklerimizi sezon öncesi tamamlayacağız” dedi. Son olarak konuşan Teknik Direktör Rasim Aykurt da, “2023-2024 sezonunda hedefimiz şampiyonluk. Bu sezonun sonunda gülen taraf biz olacağız. Birlik ve beraberliğimizi sağlayalım. İşin sonunda mutlu olalım” ifadesini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.