DOLAR 32,2741 0.03%
EURO 34,9411 -0.18%
ALTIN 2.445,45-0,02
BITCOIN 1986685-2,01%
Kayseri
16°

KAPALI

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Kayseri’den Kahramanmaraş’a Umut Köprüsü

Kayseri’den Kahramanmaraş’a Umut Köprüsü

ABONE OL
Şubat 2, 2024 21:49
Kayseri’den Kahramanmaraş’a Umut Köprüsü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

T.C. İçişleri Bakanlığı, Kayseri Valiliği, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, Kayseri Gençlik Meclisi Derneği, Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu ve TÜRKAV işbirliğiyle, Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin yıldönümü kapsamında ‘Küçük Yürekler Büyük Hayaller’ etkinliği düzenlenecek. Etkinlik için toplanan 200 kişilik ekip, yarın Kahramanmaraş’a ulaşmış olacak, toplanmış olan 1071 adet yardım kolisi ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak ve saat 15.00’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde tiyatro oyunu sergileyecek.
Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlar, Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin yıldönümünde anlamlı bir etkinlik düzenlemek adına bir araya geliyor. Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, Kayseri Valiliği, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’yla Kayseri Gençlik Meclisi Derneği işbirliğiyle ve Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu ile TÜRKAV Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı’nın katkılarıyla ‘Küçük Yürekler Büyük Hayaller’ projesi gerçekleştiriliyor.
Proje kapsamında şehit ve gazi çocuklarından oluşan bir tiyatro ekibi, Kahramanmaraş Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde depremden etkilenen vatandaşlara moral vermek adına ‘Kuzu Maydonoz’un Maceraları’ adlı oyunu oynayacak. 200 kişiden oluşan proje ekibi, 1071 adet yardım kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için 2 otobüs, bir tır ve bir kamyondan oluşan konvoyla yola çıktı.
Ekip, yarın saat 15.00’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gösteriyi sergilemek adına toplanacak.
Yapılacak olan projenin büyük bir toplumsal farkındalık içerdiğine dikkat çeken Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Kayseri Şube Başkanı Muzaffer Pala, “Depremden etkilenen vatandaşlarımızın daima yanlarında olduğumuzu açık yüreklilikle ifade ediyoruz. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı ve Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu destekleriyle bir araya getirdiğimiz yardım kolilerimiz, ihtiyaç sahiplerine yarın ulaştırılmış olacak. Şehit ve gazilerimizin evlatlarının bir araya geldiği tiyatro ekibi de çok anlamlı bir oyun hazırladı. Projede emeği geçen herkesi yürekten kutluyor, desteklerini esirgemeyen İçişleri Bakanlığımıza ve Valiliğimize de sonsuz teşekkür ediyor, depremde yaşamını yitiren bütün vatandaşlarımızın ruhları şah olsun” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.