DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kayseri’de ‘Tarihi Yaşatmak, Şehri Yaşatmak’ sempozyumu

Kayseri’de ‘Tarihi Yaşatmak, Şehri Yaşatmak’ sempozyumu

ABONE OL
Kasım 11, 2022 13:08
Kayseri’de ‘Tarihi Yaşatmak, Şehri Yaşatmak’ sempozyumu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de gerçekleştirilen ‘Tarihi Yaşatmak Şehri Yaşatmak’ konulu bilgi şöleninde, eğitimin önemine dikkat çekilerek şehirlerin tarihi geçmişiyle kıymetli olduğu vurgulandı.
Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nce 11-12 Kasım 2022 tarihleri arasında ‘Tarihi Yaşatmak Şehri Yaşatmak’ konulu bilgi şöleni düzenlendi. KCETAŞ Konferans Salonu’nda Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Öztürk, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, KAYÜ Rektörü Kurtuluş Karamustafa, KAYTİD Başkanı Serdar Sarıçam, öğrenciler ve davetliler katıldı. Şölende, Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi Kurucu ve Şeref Başkanı Mehmet Doğan, açılış dersi verdi.
Programın hayırlara vesile olmasını dileyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Öztürk, takdim edilen beratı Kayseri ve Başkan Memduh Büyükkılıç adına kabul ettiğini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.