DOLAR 32,2773 0.04%
EURO 34,9942 0.01%
ALTIN 2.445,89-0,01
BITCOIN 1995173-0,09%
Kayseri
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kayseri Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi yapım çalışmaları sürdürülüyor

Kayseri Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi yapım çalışmaları sürdürülüyor

ABONE OL
Eylül 28, 2023 09:55
Kayseri Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi yapım çalışmaları sürdürülüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bağımlılık noktasında Kayseri Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi Projesi’nin Kayseri için önemli ve ihtiyaç duyulan bir çalışma olduğunu söyleyen Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Çifçi, “işin en başından beri amacımız bu şehrin bütün dinamikleri tarafından sahiplenilmesiydi. Özellikle bağımlılık noktasında tedavi merkezimizin olmamasından kaynaklı şehrimizin ihtiyacı olan bir projeydi. Bizler de Yeşilay olarak projenin koordinatörlüğünü ve sahipliğini üstlendik. Planlarımızdan yaklaşık 1 buçuk ay kadar önde devam ediyoruz. İnşallah kış şartları gelmeden kaba inşaatımızı tamamen bitirip, elektrik ve su tesisatlarımızı da çekmiş olacağız” dedi.
5 hafta önce temeli atılan; Türkiye’nin en büyük ve önemli rehabilitasyon merkezlerinden birisi olacak olan, Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB), Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İncesu Belediyesi ve Türk Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan Kayseri Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi’nin yapım çalışmaları sürdürülüyor.
‘ŞEHRİMİZİN İHTİYACI OLAN BİR PROJE’
Yapım, inşaat çalışmaları hakkında bilgiler paylaşan Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Çifçi; çalışmalarında yaklaşık 1 buçuk ay ileride olduklarını söylerken, “İnşaat sürecimizin kaba kısmını neredeyse tamamlamak üzereyiz, çok hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Planlarımızdan yaklaşık 1 buçuk ay kadar önde devam ediyoruz. İnşallah kış şartları gelmeden kaba inşaatımızı tamamen bitirip, elektrik ve su tesisatlarımızı da çekmiş olacağız. Kıştan sonra iç işlere geçeceğiz. Valimiz de sürecin başından bu yana hep bizimle birlikte çalışıyor, yalnız bırakmıyor. Memduh Başkanımız da sağ olsun projeyle ilgili sürekli bizimle iletişim halinde, bilgiler almakta. En az bunlar kadar kıymetli hayırseverlerimizin bulundukları desteklerin yanı sıra inşaat sürecimizle de ilgili devamlı bilgi talep ediyorlar, ziyaret ediyorlar. Bizim de işin en başından beri amacımız bu şehrin bütün dinamikleri tarafından sahiplenilmesiydi. Özellikle bağımlılık noktasında tedavi merkezimizin olmamasından kaynaklı şehrimizin ihtiyacı olan bir projeydi. Bizler de Yeşilay olarak projenin koordinatörlüğünü ve sahipliğini üstlendik. Elimizden geldiğince projemizi takip ediyoruz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.