DOLAR 32,5275 0.1%
EURO 34,9437 -0.15%
ALTIN 2.433,34-0,10
BITCOIN 20932630,05%
Kayseri
27°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Kayseri Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı

Kayseri Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Kayseri Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı’na katıldı. Büyükkılıç burada yaptığı konuşmada, “Kayseri’yi Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından biri yapma gayretindeyiz” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:02
Kayseri Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’yi turizm şehri yapma yolunda projeler üretip, yatırımlar gerçekleştirerek şehrin turizmine katkı sunan Başkan Büyükkılıç, turizm alanında yapılan toplantı ve etkinlikleri de takip ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin tüm destinasyonlarının tanıtımı için bütünleşik bir iletişim stratejisi oluşturması, tüm paydaşların katılımıyla sürdürebilir bir işbirliği geliştirilmesi, markalaşma ve iletişim süreçlerinin güçlendirilmesi ve destinasyonun dijital dünyada görünür kılınması gibi hedefler doğrultusunda kurulan Kayseri İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu’nun toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentteki turizm faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Bir otelde gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye Turizm ve Tanıtım Geliştirme Ajansı Genel Müdürü Yalçın Lokmanhekim, İl Kültür Turizm Müdürü Şükrü Dursun ile Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve turizm sektörü temsilcileri katıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.