DOLAR 32,3970 0.08%
EURO 34,7980 -0.05%
ALTIN 2.397,750,06
BITCOIN %
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“KAYSERİ MOBİLYANIN BAŞKENTİ OLMA YOLUNDA”

“KAYSERİ MOBİLYANIN BAŞKENTİ OLMA YOLUNDA”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri OSB ve Nobel Expo işbirliğinde düzenlenen Anadolu Mobilya Fuarı’nın Gala Yemeği’nde mobilya sanayicileri ile bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’nin mobilyanın başkenti olma yolunda adım adım ilerlediğini ifade etmek istiyorum” dedi.

ABONE OL
Ekim 7, 2022 08:33
“KAYSERİ MOBİLYANIN BAŞKENTİ OLMA YOLUNDA”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri OSB Fuar Merkezi’nde düzenlenen Anadolu Mobilya Fuarı’nın Gala Yemeği programına Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Yalçın, Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Mehmet Yalçın, Nobel Expo Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, iş dünyası temsilcileri ve sanayiciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ‘Değer Gençlik’ projesi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödül aldıklarına değinerek, “Sizlere layık olacak şekilde ödülümüzü Sayın Cumhurbaşkanımızın elinden aldık. İnanıyorum ki sizlerle birlikte bu sevinci paylaşıyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.