DOLAR 32,2584 -0.33%
EURO 34,7438 -0.28%
ALTIN 2.387,13-0,22
BITCOIN 2060856-0,08%
Kayseri

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KAYSERİ GİRESUN MAÇI SONRASI

KAYSERİ GİRESUN MAÇI SONRASI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yukatel Kayserispor-Giresunspor karşılaşmasını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte tribünden izledi. Her zaman olduğu gibi bu maçta da tribünde sarı kırmızılı takımı yalnız bırakmayan Büyükkılıç, “Kayseri’mize her şeyin en güzeli yakışır. 38’inci puanımız hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:22
KAYSERİ GİRESUN MAÇI SONRASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig temsilcimiz Yukatel Kayserispor, Kadir Has Stadyumu’nda Giresunspor’u konuk etti. Taraftar desteğini arkasına alan sarı kırmızılı takım, sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılarak, puanını 38’e yükseltti.

Karşılaşmayı Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte tribünden heyecanla izledi. Büyükkılıç, galibiyet sonrası taraftarlarla birlikte büyük sevinç yaşadı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, maç sonu gazetecilere yaptığı açıklamada, “Yüzümüz güldü, başta futbolcularımızı, teknik taktikleri ile Hikmet hocamızı tebrik ediyoruz. İki hafta önce ameliyat geçiren Berna başkanımıza da Allah’tan şifalar diliyoruz, dayanamadı, bugün maça da geldi. Allah mahcup etmesin” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.